Reis naar een vorig leven

Voor het programma "Wie was ik?" bracht ik 52 mensen terug naar een vorig leven. Sindsdien is er een enorme belangstelling om ook een keer een vorige leven mee te maken. Als kennismaking, uit nieuwsgierigheid of voor het oplossen van problemen.
Wil je alleen maar weten wie je in een vorig leven bent geweest en wat je toen hebt meegemaakt dan kun je kiezen voor een eenmalige sessie waarbij niet getracht wordt om problemen op te lossen. 
Het is hierbij mogelijk om met een bepaald idee of een bepaalde vraag zo'n sessie in te gaan. Wil je bijvoorbeeld weten of je iemand uit je huidige leven eerder hebt gekend? Waar je ooit hebt geleefd en wie je toen was? Waar een talent of  voorkeur vandaan komt? 
Kortom: als het je alleen om feiten gaat, dan is dit consult een mooie gelegenheid om met Vorige Levens kennis te maken.
Meestal duurt zo'n reis 1,5 - 2 uur. Dit consult kost € 130 (incl. DVD)

Niets is toevallig. Ook niet als je gewoon uit interesse naar een vorig leven wilt. Ik ben ervan overtuigd dat je dit precies op dat moment, op die plaats mee mag maken. En dat het effect veel groter is dan je van tevoren kunt bedenken. Steeds vaker maak ik mee dat ook zo'n eenmalige sessie enorm helend werkt. Zowel geestelijk als lichamelijk.

Meestal gaat het echter om méér dan de reis alleen. Ik ben ervan overtuigd dat iedere cliënt op de een of andere manier wordt "gestuurd" om iets op te lossen, te helen of te verbeteren. Dat er onder de nieuwsgierigheid een boodschap van de Ziel verborgen gaat. Daarom kiezen verreweg de meeste mensen voor een uitgebreidere versie waarbij heling en bewustwording voorop staan. Hoewel zo'n consult aanzienlijk langer duurt vraag ik er toch maar € 20 meer voor. Ik wil graag dat je er echt iets aan hebt. Een helende reis kost € 150.

Van de sessie wordt altijd een gratis video-opname op DVD  gemaakt.  Dan heb je je hele leven herinneringen, in beeld en geluid, aan een onvergetelijke reis. Het is ook mogelijk de opname op een SD-kaart van 16 Gb te maken. Hiervoor vraag ik wel € 10 extra maar daarvoor heb je meteen een kaartje dat je voor talloze dingen kunt gebruiken. De opname neemt maximaal 0,5 Gb in beslag.

De kans dat een reis niet lukt is zo ongelooflijk klein dat ik met een gerust hart kan zeggen dat je niets hoeft te betalen als jij NIET in een vorig leven komt. No cure, no pay!